JEEP SAFARI OFF ROAD

JEEP SAFARI TURA “VRHOVI BJELASICE”
Polazna tačka jeep safari ture “Vrhovi Bjelasice” je bazna stanica ski centra Kolašin 1600. Sa ski centra tura se nastavlja off road-om ka katunima i planinarskom domu Vranjak gdje je predviđena prva pauza za fotografisanje. Nakon kratke pauze tura se nastavlja podnožjem najvisočijih vrhova Bjelasice: Zekove glave, Crne glave i Troglave sve do vidikovca sa kojeg se pruža veličanstven pogled na dva lednička jezera: Ursulovačko i Pešića jezero. Ova dva jezera poznata su i pod nazivom “Planinske oči”. Na ovom vidikovcu je predviđena još jedna pauza za fotografisanje nakon čega se istim putem grupa vraća na ski centar Kolašin 1600.

Cijena: 160,00€/jeep-u

U cijenu je uračunato: jeepovi NISSAN TERRANO / NISSAN PATROL, gorivo, vodič (vozač) i osiguranje.
Napomena: U jednom jeep-u predviđeno je da bude 5 osoba + vozač;
U iskazane cijene uračunat je PDV;
Ture se rade po upitu.


JEEP SAFARI TURA “PRSTEN BJELASICE”
Polazna tačka jeep safari ture “Prsten Bjelasice” je grad Kolašin odakle tura počinje asfaltnim putem koji vodi do Biogradskog jezera u nacionalni park Biogradska gora, gdje je predviđena prva pauza za fotografisanje. Nakon pauze, jeep safari se nastavlja off road-om preko serpentina Biogradske prašume, pored eko katuna Dolovi (1.724 mnv) do podnožja tri najvisočija vrha Bjelasice odakle se pruža veličanstven pogled na Biogradsko jezero i Biogradsku goru. Na ovom vidikovcu je predviđena druga pauza za fotografiasnje. Gosti će imati priliku da uživaju u prirodnim ljepotama jedne od posljednje tri prašume u Evropi, u svježem vazduhu i planinskom ambijentu. Nakon ove pauze, jeep safari se nastavlja putem pored vidikovca na katunu Vranjak sa pogledom na predivno Pešića jezero do ski centra Kolašin 1600.

Cijena: 210,00€/jeep-u

U cijenu je uračunato: jeepovi NISSAN TERRANO / NISSAN PATROL, gorivo, vodič (vozač), takse za nacionalni park Biogradska gora i osiguranje.
Napomena: U jednom jeep-u predviđeno je da bude 5 osoba + vozač;
U iskazane cijene uračunat je PDV;
Ture se rade po upitu.

Ljubiteljima adrenalinske off-road vožnje, džipova i ostalih terenskih vozila, nepristupačnih terena i divljine, jeep-safari ture kroz crnogorske planine pružiće doživljaj za pamćenje. Ture se mogu organizovati na svim planinama Crne Gore u trajanju od jednog do osam dana. Jeep safari ture su pogodne za grupe.

Pošaljite nam upit i pripremićemo za Vas ponudu najboljeg kvaliteta sa detaljno opisanim programom.

Upite slati na: info@skijalista.me