AKCIJSKA CIJENA SEZONSKOG SKI PASS-AU susret predstojećoj zimskoj sezoni, ljubitelji sniježnih aktivnosti mogu da kupe sezonski ski pass po akcijskoj cijeni od 150.00€ u periodu od 01.08. do 01.09.2019. godine. Iskoristite ponudu i uživajte u skijanju i bordovanju na novom ski centru Kolašin 1600. Kupovinom sezonskog ski pass-a dobijate vaučer koji Vam daje pravo na izdavanje karte za 3-dnevno uzastopno besplatno skijanje na jednom od Skijališta Srbije i na Olimpijskom centru Jahorina. Za sve dodatne informacije kontaktirajte nas na info@skijalista.me.

Skijališta Crne Gore,
Vrhovi bez granica!

INTEGRACIJA SKI CENTRA VUČJE U SISTEM SKIJALIŠTA CRNE GORE
Miloš Popović, direktor Skijališta Crne Gore i Ranko Jovović, vlasnik ski centra Vučje, obišli su ski centar Vučje u cilju njegove integracije u sistem Skijališta Crne Gore i njegove dalje valorizacije. Potencijali ski centra Vučje su nemjerljivi, kako za zimski tako i za ljetnji turizam, sa posebnim akcentom na škole skijanja i stvaranje infrastrukture za dječije sadržaje, kako zimske tako i ljetnje. U tom smislu nastojaće se na daljoj valorizaciji ski centra Vučje. Na samom ski centru izgradjeno je akumulaciono jezero za vještačko osnježavanje skijaških staza, pri čemu će se ubrzo raditi na stvaranju uslova za instaliranje infrastrukture za vještačko osnježavanje i time trajno riješiti problemi sa sniježnim pokrivačem skijaških staza.

Skijališta Crne Gore,
Vrhovi bez granica!

POČELA LJETNJA TURISTIČKA SEZONA NA SKI CENTRU KOLAŠIN 1600
Sunčan ljetnji dan na skijalištu ”Kolašin 1600” je dodatno upotpunio atmosferu u kojoj su uz koncert grupe Hari Mata Hari i bogat zabavni sadržaj uživali svi naši gosti, a vožnja žičarom u ovom periodu godine je ljubiteljima planine pružila potpuno novi doživljaj skijališta i pogled na nevjerovatnu prirodu koja ga okružuje. Nadamo se da smo ispunili očekivanja i da ćemo se družiti tokom cijele godine, jer su sad svi dobrodošli da se provozaju našom najmodernijom šestosjednom žičarom i uživaju u specijalitetima restorana “Troglava”5*. Svakog dana žičara će raditi u periodu od 10h do 17h po cijenama u iznosu od 7e za odrasle i 4e za djecu. Vidimo se na skijalištu “Kolašin 1600”!

Skijališta Crne Gore,
Vrhovi bez granica!