Služba spasavanja: +382 67 00 1600

Skijališta Crne Gore: Uz saradnju sa kompanijom One lakše do ski pasa

Skijaške staze Bjelasice postale su još bliže, uređenije i duže, a odlazak na skijanje u budućnosti će biti još jednostavniji. Potpisivanjem Ugovora o saradnji Skijališta Crne Gore i kompanije One ozvaničeno je partnerstvo koje će u narednom periodu doprinijeti razvoju zimskog turizma i donijeti nove pogodnosti za skijaše. Prvi korak u ovoj saradnji je prodaja ski pasova u poslovnici kompanije One u podgoričkom šoping molu Big Fashion.
Izvršni direktor Skijališta Crne Gore Đuro Milošević kazao je da saradnja između ove dvije kompanije ima za cilj da pruži korisnicima jedinstveno iskustvo zimskog odmora u Crnoj Gori.
“Ova saradnja je važna za nas jer nam omogućava da zaljubljenicima u ovaj sport, za sada u Podgorici, ponudimo jednostavan način kupovine ski pasova, kao i pristup informacijama o skijalištima u Crnoj Gori. Ove godine svi ljubitelji skijanja mogu u One poslovnici u Big Fashion-u kupiti ski pas, a imamo puno planova za sljedeću sezonu koje ćemo zajedno realizovati. ” kazao je Milošević.
Kompanija One, kao jedna od vodećih u Crnoj Gori, kroz svoje usluge u svakom trenutku pruža doprinos razvoju crnogorskog turizma. Da je u potpunosti okrenuta unapređenju korisničkog iskustva svjedoči I ova saradnja, kojom One olakšava planiranje i organizaciju zimskog odmora.
“Nakon saradnje sa Ski centrom 1450 tokom koje smo omogućili livestreaming staza, sada smo udruženi i sa Skijalištima Crne Gore. Uvjereni smo da će svima koji vole skijanje ovo partnerstvo tek donijeti dodatnu vrijednost, a našim korisnicima omogućiti brojne benefite. Konačno, kao kompanija posvećena razvoju turizma u našoj zemlji, sigurni smo da ćemo i na ovaj način doprinijeti crnogorskoj turističkoj ponudi”, kazao je Mitrović.
Ovo partnerstvo ima potencijal da otvori vrata dugoročnoj saradnji između ove dvije kompanije, kao i da zajedničkim inicijativama nastave da doprinose razvoju zimskog turizma u Crnoj Gori.